Skip to main content
  • Residental/Project Maurer Panoramic situat în Cluj-Napoca, România
  • Residental/Project Maurer Panoramic situat în Cluj-Napoca, România

Maurer Panoramic

Cluj-Napoca - România - 2021

Ți-ar plăcea să locuiești în inima orașului, dar să te bucuri în același timp de liniște și o priveliște care îți taie respirația? Cum ar fi să poți să le îmbini perfect pe amândouă? Răspunsul este cel mai recent parteneriat dintre Reynaers Aluminium România și Maurer Imobiliare pentru dezvoltarea celui mai înalt ansamblu rezidențial din centrul Clujului – Maurer Panoramic.

Maurer Panoramic este o dezvoltare imobiliară care cuprinde peste 300 de apartamente de lux, spații de birouri și comerciale situate în zona centrală a orașului Cluj-Napoca, într-o construcție impresionantă de peste 74 de metri înălțime.
Pentru a atinge performanțe maxime în orice condiții, pentru a susține aspectul futurist al ansamblului și pentru a reda transparență maximă, Reynaers Aluminium a furnizat sisteme pentru ferestre de ultimă generație MasterLine 8 HI și pereți cortină din gama Concept Wall® 50.

Fiecare locuință din cadrul ansamblului rezidențial este caracterizată de rafinamentul stilului contemporan, având interioare luminoase datorită spațiilor vitrate mari din podea până în tavan care fac legătura între spațiul de locuit și terasele exterioare de unde se poate admira peisajul urban impunător.
Pentru a obține transparență maximă, pentru a asigura un nivel ridicat de confort și a minimiza obstacolele din exterior, experții Reynaers au propus sistemul pentru fațadă CW 50 și ferestrele MasterLine 8 Hi. Aceste soluții furnizate au subliniat și mai mult sentimentul de deschidere către panorama impresionantă asupra orașului, datorită delicateții profilurilor și aspectului curat și minimalist.

În același timp, funcționalitatea și confortul fiecărui rezident au reprezentat elementele cheie pentru a crea spațiul perfect de locuit.
Soluția inovatoare MasterLine 8 pentru ferestre oferă o gamă largă de opțiuni privind designul, pentru a se potrivi perfect oricărui stil arhitectural cu performanțe superioare privind izolarea termică și etanșeitatea la aer și apă. Cu o adâncime unică de 87 mm, MasterLine 8 reflectă tendințele arhitecturale actuale de a maximiza accesul luminii naturale, oferind în același timp nivele superioare de izolare.

Conceput pentru instalarea ușoară, sistemul pentru fațadă CW 50 se integrează perfect cerințelor arhitecturale ale ansamblului și în același timp, sistemul oferă soluţii cu diferite niveluri ale performanţei energetice, făcând astfel posibilă reducerea semnificativă a consumului de energie.

Consultanții Reynaers Aluminium România au colaborat îndeaproape cu toate părțile implicate pentru crea soluții de ultimă generație pentru fațada proiectului Maurer Panoramic și au livrat soluții personalizate din punct de vedere tehnic. Ferestrele locuințelor din cadrul ansamblului sunt prevăzute cu T-uri ranforsate pe exterior, tâmplăria nefiind dreaptă, ci având aspectul unui dreptunghi ieșit în exteriorul clădirii, contribuind astfel la aspectul futurist al proiectului.