Skip to main content
Reynaers Aluminium fireproof.

Reynaers Aluminium ajută la construirea unui viitor mai sigur cu noua broșură despre soluții ignifuge

Pe măsură ce orașele devin mai dense, nevoia de ferestre și uși sigure și de înaltă calitate este în creștere. Reynaers Aluminium oferă sisteme testate și certificate care ajută la prevenirea posibilelor dezastre provocate de incendii. Descoperiți cum putem construi împreună proiecte mai sigure în noua noastră broșură cu soluții ignifuge. 

Ferestrele, ușile și elementele de fațadă ignifuge certificate împiedică propagarea incendiilor în interior pentru o anumită perioadă de timp. Aceste minute prețioase suplimentare permit oamenilor să evacueze clădirile în siguranță, ajutând în același timp pompierii să ajungă la timp la fața locului. În special în cazul structurilor mai mari, cum ar fi școli, spitale, clădiri de birouri sau clădiri rezidențiale, soluțiile antifoc pot face diferența.

Jelmer Eisma, Manager de Produs Sisteme de Siguranță, subliniază importanța tehnologiei ignifuge în gama noastră de produse: "Siguranța și ușurința în utilizare nu ar trebui să se excludă reciproc. Acesta este motivul pentru care, la Reynaers Aluminium, ne concentrăm întotdeauna pe confort, durabilitate și performanță atunci când proiectăm soluțiile noastre de încredere. Iar prin oferirea mai multor variante de siguranță cu diferite sisteme, putem răspunde cu adevărat la toate nevoile clienților. În acest sens, ferestrele, ușile și fațadele noastre ignifuge pot juca un rol esențial în crearea unor spații de locuit mai sigure pentru toți."

Fire testing by Reynaers Aluminium.

Împărtășirea cunoștințelor noastre

Noua broșură nu numai că oferă o imagine de ansamblu a soluțiilor noastre ignifuge, ci și oferă o mai bună înțelegere a procesului nostru de testare. Pentru a obține diferite clasificări ignifuge, colaborăm îndeaproape cu entități de testare oficiale din întreaga Europă. Expertiza partenerilor noștri garantează că soluțiile testate respectă cele mai stricte cerințe de siguranță, oferind utilizatorilor finali mai multă liniște.

Ferestrele, ușile și fațadele ignifuge de la Reynaers Aluminium pot juca un rol esențial în crearea unor spații de locuit mai sigure pentru toți.

Jelmer Eisma
Manager de produs Sisteme de siguranță la Reynaers Aluminium
Împreună pentru mai multă siguranță
Contactați-ne
De fapt, rețeaua noastră de parteneri are o importanță cheie în întregul lanț valoric. De la furnizori de sticlă securizată la fabricanți și instalatori calificați: lucrăm împreună de la început până la sfârșit pentru a vă oferi sisteme de calitate și asistență excelentă pentru următorul dumneavoastră proiect de construcție. Dacă aveți întrebări referitoare la soluțiile noastre ignifuge sau la alte soluții de siguranță, puteți contacta reprezentantul local Reynaers Aluminium pentru mai multe detalii. Suntem aici pentru a vă ajuta!
Soluții ignifuge

Descărcați broșura

Fireproof solutions by Reynaers Aluminium.