Skip to main content
MasterLight in a modern villa.

Cerul este limita: MasterLight câștigă premiul Archiproducts Design Award

La sfârșitul anului 2023, soluția noastră de luminatoare MasterLight a fost apreciată la Premiile de design Archiproducts din Milano. Făcând parte dintr-un grup select de concurenți, Reynaers Aluminium și-a adjudecat victoria la categoria "Building Shell".

În cadrul ceremoniei anuale Archiproducts Design Awards (ADA), brandurile de arhitectură se reunesc și celebrează excelența creativă în toate formele sale. Categoriile variază de la mobilier la componente de sistem și materiale de construcție. Un juriu format din experți profesioniști evaluează produsele în funcție de designul lor revoluționar, luând în considerare utilizarea durabilă a materialelor, formele inovatoare și potențialul de a îmbunătăți calitatea vieții utilizatorilor săi.

În urma unui proces de selecție riguros, MasterLight creat de Reynaers Aluminium a ocupat primul loc la categoria "Building Shell". Designul luminos al sistemului și integrarea unui geam triplu cu consum redus de energie au fost factori decisivi, ceea ce a adus luminatorului primul său premiu internațional.

Soluție unică de luminator

Succesul MasterLight poate fi legat de anii de experiență ai designerilor săi. Bart Vets și Ronny Van Laer, care s-au alăturat companiei Reynaers Aluminium în aceeași zi, în urmă cu 35 de ani, sunt recunoscători pentru această distincție: "Este întotdeauna o plăcere să vezi că munca grea este recompensată. Suntem mândri de acest premiu ADA, deoarece este rezultatul direct al unui efort de grup intens depus de echipa noastră de colegi pasionați. MasterLight îmbunătățește confortul de zi cu zi al oamenilor, creând o extensie luminoasă a clădirii, chiar și unghiuri de acoperiș aproape plate. Luminatorul oferă rezultate termice excelente, iar geamul său triplu opțional îl transformă în alegerea sustenabilă perfectă. Cu MasterLight, cerul este limita!"

Archiproducts design awards.

Felicitări tuturor colegilor de la Reynaers Aluminium implicați în crearea acestui sistem unic! Doriți să aflați mai multe? Descoperiți sistemul MasterLight dând click pe butonul de mai jos.

Citește mai mult