Skip to main content
Reynaers Campus, the Reynaers Group HQ in Belgium.

Bert Geerinckx devine noul CEO al grupului Reynaers

Începând cu 1 martie 2023, Bert Geerinckx va conduce grupul Reynaers în calitate de director general. Fostul director general Dirk Bontridder a ales să părăsească compania pentru a-și continua cariera profesională în industria tehnologiei medicale.

Bert Geerinckx este o figură familiară în grupul Reynaers. El face parte din companie de peste 13 ani, activând în ultimii cinci ani în calitate de director de vânzări, responsabil de diverse piețe internaționale. Anterior, Bert a avut rolul de director general pentru Reynaers Aluminium Belux, piața de origine a Grupului Reynaers.

Grație experienței sale vaste, Bert are deja o cunoaștere profundă a diferitelor aspecte ale companiei noastre. Cunoaște toate detaliile activității, este foarte apreciat în rândul colegilor și colegelor și și-a construit de-a lungul anilor o rețea personală puternică de clienți și parteneri de afaceri.

Creștere durabilă

Bert Geerinckx spune că este recunoscător pentru încrederea pe care i-o acordă Consiliul Director: "Preiau conducerea companiei cu entuziasm, știind că mă pot baza pe o organizație puternică, cu colegi motivați și competenți. De asemenea, mă bucur să continui să contribui la o creștere durabilă în aceste vremuri dificile, concentrându-ne împreună pe clienții și partenerii noștri. Together for Better!"

Bert Geerinckx, Reynaers Group.