Skip to main content
The Reynaers Aluminium BAU stand, interior view.

Bucuroși de revedere: Reynaers Aluminium și Forster la BAU 2023

După patru ani lungi de așteptare, profesioniștii din domeniul construcțiilor din întreaga lume au putut, în sfârșit, să se reîntâlnească la târgul BAU 2023 din München, Germania. Reynaers Aluminium și Forster și-au prezentat cele mai recente inovații, soluții de încredere și proiecte viitoare la standuri adiacente impresionante.

BAU Munich este un târg internațional de renume mondial, unde arhitecți, investitori, producători și alții se întâlnesc și împărtășesc cele mai recente evoluții din domeniul arhitecturii și al industriei construcțiilor. Iar ediția sa din 2023, care a avut loc între 17 și 22 aprilie, a fost un mare succes. Pe parcursul a șase zile, aproximativ 190.000 de persoane din 49 de țări diferite au vizitat târgul și au luat cunoștință de cele mai recente inovații.

"Pentru Reynaers Aluminium, aceste târguri de construcții reprezintă ocazia perfectă de a relua legătura cu toți partenerii, împreună, într-o singură locație", spune Dominique Schaeken, Chief Marketing Officer la Reynaers Group. "Și după patru ani de absență din cauza crizei de sănătate COVID, este corect să spunem că ne-am simțit bine să fim din nou împreună la BAU 2023."

Produse inovatoare și servicii profesionale

La BAU 2023, Reynaers Aluminium a prezentat câteva noi soluții de sistem, o gamă integrată de servicii profesionale și Reynaers Act, programul oficial de sustenabilitate al Grupului Reynaers.

În ceea ce privește inovațiile de produs, am introdus SlimWall 35, un sistem minimalist pentru pereți cortină, prezentat în exclusivitate la BAU 2023. O altă noutate este MasterPatio Vertical Slider motorizat, care, atunci când este deschis, poate funcționa ca balustradă în clădirile înalte. În continuare, seria noastră actualizată SlimLine 38 vine acum într-un design și mai subțire, în timp ce sistemul nostru emblematic de uși MasterLine 8 are o nouă variantă ignifugă.

De asemenea, vizitatorii BAU au putut asista la o lansare demonstrativă a DigiTrace, propriul nostru pașaport digital de produse. Acest nou instrument digital vă oferă acces la date relevante despre produse, cum ar fi detalii de performanță, dimensiuni ale elementelor, instrucțiuni de întreținere, instrucțiuni de asamblare și multe altele. Pur și simplu scanați codul QR și găsiți informațiile de care aveți nevoie.

SlimLine 38 doors update at BAU 2023.

Participarea la BAU atât cu Reynaers Aluminium, cât și cu Forster este o dovadă reală a motto-ului companiei noastre, "Together for Better".

Bert Geerinckx
CEO al Grupului Reynaers

Bucuroși de revedere

Dar, pe lângă toate aceste noutăți, oamenii prezenți au fost cei care au făcut din BAU un eveniment de neuitat. Profesioniști în domeniul construcțiilor din întreaga lume s-au reunit pentru a descoperi standul Reynaers Aluminium și Forster. Atât partenerii existenți, cât și potențialii clienți noi au putut experimenta toate avantajele soluțiilor noastre rezistente la viitor, bucurându-se de îndrumarea profesională a echipei noastre excelente de la stand.

La Reynaers Aluminium, vă îndrumăm în fiecare etapă a călătoriei dumneavoastră profesionale. De la proiectare, la fabricare și instalare, vă acoperim. Întâlniți-vă cu noi la unul dintre evenimentele noastre viitoare și descoperiți cum putem construi împreună un viitor mai bun.

  • Reynaers Aluminium colleagues hugging.
  • Guiding customers at BAU 2023.
  • Guiding customers at BAU 2023.
  • The Reynaers Aluminium BAU stand, interior view.
  • The Reynaers Aluminium logo behind flowers.
  • HiFinity pocket and glass corner solution at BAU 2023.
  • The DigiTrace sticker on a MasterLine 8 Pivot XL door.
  • The Reynaers bar at BAU 2023.
  • Crowd at the Reynaers Aluminium and Forster BAU stands.
  • The Forster BAU stand.
  • The BAU 2023 stand crew.
  • The Reynaers Aluminium and Forster logo.

Urmăriți filmul ulterior pentru a retrăi din nou BAU 2023: