Skip to main content
Reynaers Aluminium and Renson professional standing in front of sunscreen solution.

Fațadele din aluminiu Reynaers și sistemele de protecție solare Renson

Reynaers Aluminium și Renson își unesc forțele pentru a vă oferi următoarea generație de pereți cortină și soluții de protecție solară. Cu designul său reproiectat, sistemul Renson Fixscreen Minimal este acum complet compatibil cu sistemul nostru de fațadă ConceptWall 50. Învingeți căldura cu această combinație 100 % belgiană, care este ușor de instalat, și are un aspect plăcut.

Două mărci puternice se unesc pentru a crea o soluție inteligentă. Ambele afaceri belgiene de familie, Reynaers Aluminium și Renson împărtășesc aceeași pasiune pentru produse inovatoare, ușor de utilizat, care fac proiectele mai interesante. Punând întotdeauna clientul pe primul loc, cele două companii doresc să creeze soluții durabile și de calitate care să vă îmbunătățească viața de zi cu zi.

Sistemul nostru de perete cortină ConceptWall 50 vă permite să admirați priveliști fascinante din spatele unor suprafețe de sticlă uriașe de până la 700 de kilograme. Este soluția ideală pentru clădirile rezidențiale și de birouri înalte care strălucesc în orașele din întreaga lume. Deși panourile mari de sticlă arată minunat din punct de vedere estetic, pot apărea adesea supraîncălzirea și lumina nedorită. Aici intervine Renson Fixscreen Minimal Curtain Wall 50 de la Renson Fixscreen pentru a crea o umbră binevenită pentru toți rezidenții și angajații.

Proiectarea acestei combinații de produse pune pe primul loc nevoile utilizatorului final, ținând cont însă de toate părțile implicate. De exemplu, sunt necesare doar trei componente pentru a asambla această soluție de protecție solară, în loc de cinci cât se utilizează în mod normal. Mai puține șuruburi înseamnă mai puține probleme. Acest lucru ajută fabricantul și instalatorul să aleagă sistemul potrivit, ușor de instalat, care se potrivește cel mai bine nevoilor clienților săi. Iar cu profilele peretelui cortină și celor ale soluției pentru protecție solară perfect aliniate, veți obține întotdeauna un aspect curat și minimalist.

3-D section of the new Renson Fixscreen Minimal Curtain Wall 50.

Calitate belgiană testată și aprobată

Calitatea se vede în performanța de zi cu zi. De aceea, am testat minuțios aceste sisteme din punct de vedere al rezistenței. Combinația de perete cortină cu sistemul de protecție solară rezistă la viteze ale vântului de până la 65 de kilometri pe oră atunci când sistemul de protecție solară este în funcțiune și chiar până la 130 de kilometri pe oră atunci când acesta nu este deschis. Aceste cifre se realizează cu ajutorul performanțelor produsului Fixscreen Minimal. Apoi, testele de presiune extinse nu au arătat nici un semn de îndoire. Și nici nu trebuie să vă faceți griji cu privire la o eventuală dilatare termică: atât finisajul peretelui cortină, cât și cel al sistemului de protecție solară sunt perfect compatibile. Ca urmare, sunt extrem de ușor de conectat.

Protejați-vă de strălucirea soarelui și de supraîncălzire cu acest sistem 100 % belgian. Expertiza Reynaers Aluminium privind suprafețele mari de sticlă și ramele ultra subțiri se combină minunat cu soluția de protecție solară de la Renson. O colaborare de succes care ar putea însemna, probabil, începutul multor proiecte extraordinare. Împreună pentru soluții de calitate, Together for Better.

Modern white office building featuring Renson Fixscreen solutions.