Skip to main content
Reynaers Group and SDG Pioneer logo.

ONU recunoaște Grupul Reynaers ca pionier în domeniul dezvoltării durabile

Organizația Națiunilor Unite a acordat Grupului Reynaers eticheta SDG Pioneer pentru eforturile sale ambițioase în domeniul dezvoltării durabile. Factorii decisivi au fost explorarea continuă de către companie a soluțiilor eficiente din punct de vedere energetic, precum și lansarea strategiei noastre globale de sustenabilitate, Reynaers Act.

Prin acest certificat internațional, ONU celebrează companiile care au adoptat inițiative eficiente de sustenabilitate în strategia lor actuală și pe termen lung. Întreprinderile din întreaga lume utilizează certificatul 17 obiective de dezvoltare durabilă (ODD) ca o busolă în operațiunile lor. Doar liderii în inovație din industrie care aplică acest model pentru a avea un impact pozitiv asupra planetei și societății noastre sunt eligibili pentru a deveni oficial SDG Pioneers. Grupul Reynaers este unul dintre acești lideri.

O abordare holistică

Grupul Reynaers are în derulare numeroase proiecte diferite care au legătură cu cel puțin unul dintre ODD-uri. De exemplu, proiectăm produse certificate care contribuie la îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor din întreaga lume. Multe dintre noile noastre birouri și depozite dispun de aceste soluții, cum ar fi viitorul Campus Forster din Elveția (certificare LEED Gold în curs de realizare) sau recent finalizat Campusul RCE din Polonia (certificat BREEAM Excellent).

Ken Wright accepting the SDG Pioneer Certificate for Reynaers Group.

Ken Wright, Manager de Sustenabilitate al grupului Reynaers, primește certificatul de pionierat SDG de la Sherri Aldis, directorul ONU.

În continuare, protejarea bunăstării angajaților noștri este o responsabilitate de bază; campaniile interne de sănătate și siguranță ne reamintesc acest lucru în fiecare zi. De asemenea, avem grijă de comunitățile noastre locale prin sprijinirea organizațiilor non-profit sau prin activități de sponsorizare prin inițiativa Reynaers for Community.

Începând cu anul 2022, toate angajamentele noastre durabile sunt documentate în Reynaers Act, raportul oficial de sustenabilitate al Grupului Reynaers. Acesta ne ajută să ținem evidența obiectivelor noastre pentru 2030, bazate pe știință, care se concentrează pe reducerea emisiilor de carbon în cadrul operațiunilor noastre directe și indirecte.

Ken Wright, Manager Program de Sustenabilitate: "La Reynaers Group, acționăm întotdeauna pentru a avea un impact pozitiv pe termen lung. De aceea, sunt foarte mândru pentru recunoașterea unică din partea ONU primită de compania noastră. În condiții normale, certificarea SDG Pioneer este un proces care durează trei ani. Cu toate acestea, datorită eforturilor noastre puternice și a strategiei Reynaers Act , creată pentru un viitor durabil, am reușit să obținem această etichetă într-un singur an! Aceasta ne motivează să ne continuăm călătoria și să contribuim împreună la construirea unui viitor mai bun și mai durabil."

The SDG Pioneer logo.

Certificatul SDG Pioneer este o mărturie a angajamentelor noastre durabile la nivel global, așa cum sunt descrise în strategia noastră Reynaers Act.

Ken Wright
Manager Program de Sustenabilitate Reynaers Group

Doriți să aflați cum aplicăm modelul SDG la Reynaers Aluminium? Puteți găsi mai multe informații în acest scurt articol de blog.

Citește mai mult