Skip to main content
Render of shiny skyscraper, featuring ElementFaçade 7.

Reynaers Aluminium ElementFaçade 7: Sistemul care construiește viitorul

Construiește astăzi fațada viitorului. ElementFaçade 7 este cea mai recentă dezvoltare Reynaers Aluminium în materie de soluții pentru fațade element. Cu designul său versatil și performanțele excepționale, acest sistem este soluția ideală pentru proiectele dumneavoastră de înălțime mare. ElementFaçade 7 este compatibil cu elementele de deschidere standard, dar poate fi, de asemenea, personalizat pentru nevoile dumneavoastră specifice. Și cu ajutorul serviciilor noastre profesionale și al instrumentelor digitale, vă bucurați de asistență de calitate, de la proiectare până la livrare.

Pe măsură ce orașele devin mai dense, singura cale este să mergi în sus. Dar structurile înalte necesită o rezistență mai bună la vânt și apă, precum și o izolare foarte bună împotriva zgomotului, frigului și căldurii. De fapt, cu legislația internațională din ce în ce mai strictă, aveți nevoie de un sistem de fațadă de calitate, durabil, eficient din punct de vedere energetic și sustenabil. Reducerea timpilor de realizare a proiectului este o altă caracteristică foarte solicitată. De aceea, am testat și calculat câteva variante ale ElementFaçade 7 pentru a vă oferi un avantaj. Cu siguranță, soluția noastră bifează toate cerințele.

Cu peste 20 de ani de experiență în fațadele element, dezvoltatorii noștri au creat următoarea generație de sisteme de fațade construite pentru viitor. Asamblare rapidă și instalare ușoară: aceste sisteme fac viața mult mai ușoară tuturor celor implicați. De la arhitectul care dorește să creeze o soluție frumoasă, dar minimalistă, producătorul care preferă o conexiune rapidă și ușoară la colț, până la instalatorul care acum poate amplasa și regla cu ușurință elementul datorită ancorei sale reproiectate. Toată lumea beneficiază, iar rezultatul arată uimitor.

Render of modern skyscraper featuring Reynaers Aluminium façade solutions.

Asamblare rapidă și instalare ușoară: ElementFaçade 7 face viața mult mai ușoară tuturor profesioniștilor implicați.

3D model of ElementFaçade 7 sample.

Performanță și calitate datorită serviciilor excelente

Atunci când alegeți ElementFaçade 7, alegeți o soluție fiabilă, cunoscută pentru performanțe excelente și calitate constantă. De exemplu, sistemul standard atinge o etanșeitate la apă de 1.200 Pascali și poate suporta o presiune a încărcării din vânt de până la 2.400 Pascali. Ce înseamnă asta pentru proiectul dumneavoastră? Ei bine, înseamnă că acest sistem cu un nivel foarte ridicat de izolare termică oferă confort și siguranță pentru toți rezidenții clădirii, pe tot parcursul anului.

Să ai încredere în numere este un lucru, dar te poți baza și pe expertiza noastră. Instrumentele noastre digitale, utilajele și consultanții tehnici vă ghidează la fiecare pas al călătoriei dumneavoastră, de la proiectare până la livrare. Accesul la portalul nostru pentru clienți vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a calcula dacă ElementFaçade 7 este soluția ideală pentru proiectul dumneavoastră. Doriți să includeți elemente non-standard în designul dumneavoastră? Nici o problemă. Oferim soluții personalizate de înaltă calitate, care se potrivesc perfect nevoilor specifice ale proiectului dumneavoastră. Pentru că având instrumentele și produsele potrivite, orice este posibil.

Soluția pentru viitor

Vă veți da seama că există multe motive pentru a alege ElementFaçade 7. Un produs de calitate, ușor de instalat și ușor de integrat, un sistem unic care răspunde celor mai stricte cerințe legate de izolare și mediu. Dacă doriți o placare frumoasă a fațadei care va proteja și generațiile viitoare, atunci ElementFaçade 7 este soluția perfectă pentru dumneavoastră.

Vizitați pagina de produs ElementFaçade 7 pentru a afla mai multe despre acest sistem inovator.

Află acum
Night view of residential building, looking out over modern city skyline.

Asamblare rapidă și instalare ușoară: ElementFaçade 7 face viața mult mai ușoară tuturor profesioniștilor implicați în proiect.