Skip to main content
Close-up of bullet holes in aluminium door.

Testare antiglonț

La Reynaers Aluminium, siguranța este una dintre prioritățile principale atunci când vine vorba de a ne ajuta clienții să găsească soluții durabile și de încredere. Testele recente de rezistență la glonț sunt o mărturie a angajamentului nostru. Pentru că atunci când vine vorba de siguranță, nu lăsăm nimic la voia întâmplării.

Pe lângă feroneria de siguranță, cum ar fi sistemele antiefracție și accesoriile pentru ieșiri de panică, Reynaers Aluminium oferă numeroase alte soluții de siguranță care protejează proprietarii de case împotriva tuturor tipurilor de pericole. Soluții rezistente la foc și fum, sisteme adaptate pentru a rezista la explozii și cutremure... Ne asigurăm că dumneavoastră și cei dragi sunt în siguranță și protejați pe tot parcursul anului.

Unul dintre cele mai recente domenii pe care Reynaers Aluminium le explorează în detaliu, se referă la elementele antiglonț din ferestre, tocuri și uși. Testarea sistemelor noastre privind rezistența la impactul balistic, este un pas crucial în dezvoltarea celor mai sigure soluții pentru toți clienții noștri.

Cele mai recente teste antiglonț efectuate pe ușile ConceptSystem 77-Bulletproof (BP) sunt un exemplu perfect al modului în care ne punem continuu sistemele la încercare. Folosind diferite tipuri de arme care trag gloanțe de diferite dimensiuni, echipa noastră de cercetare a ales părți specifice ale mostrei pe care am realizat-o pentru testare pentru a măsura durabilitatea acesteia împotriva impactului balistic. Urmăriți videoclipul de mai jos pentru a afla rezultatele testelor.

Sunteți interesați să includeți soluții elegante și sigure în următorul dumneavoastră proiect? Răsfoiți prin produsele noastre și alegeți soluția de înaltă calitate care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Descoperiți mai multe