Skip to main content
  • Complex de apartamente Record Park situat în Bucharest, România
  • Complex de apartamente Record Park situat în Bucharest, România
  • Complex de apartamente Record Park situat în Bucharest, România
  • Complex de apartamente Record Park situat în Bucharest, România
  • Complex de apartamente Record Park situat în Bucharest, România
  • Complex de apartamente Record Park situat în Bucharest, România

Record Park

Bucharest - România - 2020

O dezvoltare de tip mixed-use în zona centrală a Clujului, proiectată pentru a reda gloria trecutului prin viziunea asupra viitorului: 236 de apartamente, 15.000m2 de spații de birouri clasa A și de retail, dar și o clădire istorică renovată care surprind prin diversitatea arhitecturală și suprafețele vitrate generoase prin care să intre din plin lumina naturală.

Pentru a demonstra că trecutul adus în contemporan poate fi valoros, consultanții Reynaers Aluminium și partenerii fabricanți, împreună cu dezvoltatorul Speedwell și echipa de arhitecți Fuse Architecture & Interior Design, au gândit cele mai bune soluții pentru restaurarea unei clădiri istorice cu o vechime de peste 200 de ani care să se integreze perfect cu stilul inedit al noilor clădiri dezvoltate care alcătuiesc Record Park.
În clădirea istorică convertită în spații de co-working și restaurant, Reynaers Aluminium România a montat soluția simplă și modernă care îndeplinește toate cerințele de siguranță - Concept System® 77. Cu astept curat și minimalist, potrivit pentru toate tipurile arhitecturale, CS 77 s-a integrat perfect cu tâmplaria veche din lemn a clădirii existente, respectând în același timp toate cerințele ridicate de izolare termică, stabilitate și securitate.
Pentru a oferi un mediu sigur, orientat către confortul și starea de bine a angajaților care își vor desfășurea activitatea în clădirea de birouri clasa A, Reynaers Aluminium a furnizat soluții standard din game precum Concept Wall® 50 și SlimPatio 68.
Angajamentul Reynaers Aluminium este de a livra soluții unice și durabile care să răspundă celor mai strice cerințe și care să reprezinte un factor decis în obținerea celor mai înalte certificări pentru clădirile în care sunt montate. Record Park Offices a primit certificarea BREEAM Excellent.
Parterul clădirilor de birouri sunt realizate cu CW50, care prezintă performanțe extraordinare în ceea ce privește etanșeitatea apă-aer-vânt. CW 50 oferă o gamă largă de profile, garnituri, accesorii și dispositive, fiind special conceput pentru fabricarea și instalarea ușoară.
Cele 6 etaje ale clădirilor de office sunt realizare cu CS 68 – sistemul Reynaers universal, cu performanţe bune în ceea ce priveşte stabilitatea, izolarea termică şi securitatea. În plus, CS 68 este conform cu clasa 2 şi 3 de rezistenţă antiefracţie, oferind cel mai bun nivel de securitate. Mai mult, fiecare clădire dispune pe fiecare colț de câte o zonă de relaxare care a fost realizată tot folosind sistemul Reynaers CW 50.

În zona de rezidențial a fost furnizat sistemul pentru faţadă şi acoperiş CW50 pentru ca fiecare locuință să dispună de un interior care să asigure un confort la standarde ridicate. Un simbol al receptivității și deschiderii către lume, ferestrele furnizate pentru construirea ansamblului rezidențial din cadrul proiectului Record park, se marcă prin suprafețe vitrate mari, oferind priveliști surprinzătoare asupra întregii regiuni.

Involved stakeholders